ja paljon muuta riistaruokaa hirvestä saatiin nauttia Viinikerho Vinon ensimmäisessä kokoontumisessa Tuliketun takkahuoneessa Sotkamossa. Paikalle sattui yllättäen kaksi unkarilaista nuorta vieraaksi. Myöhemmin illan edetessä alkoivat kerholaiset suunnitella matkaa viinialueille eteläiseen Unkariin. Tämän arveltiin toteutuvan alkukesästä 2013.
Alkuruokana borssikeitto riistapyöryköillä |
Unkarilaiset vieraat |
Hirven turpaa, kieltä ja sydäntä. Siikaa ja salaatit. |
Tabali Reserva Carmenère Wyndham Estate Bin 555 Shiraz Chileläinen Tabali sai hieman enemmän pisteitä, mutta ristiriitaisen vastaanoton. Kun taas australialainen Shiraz sai kaikilta tasaisesti hyviä arvioita. |
Sienisalaatti ja marinoidut sienet |
Hirven maksaa ja munuaista kastikkeineen. Possurulla riistatäytteellä, tomaattinen Gorgonzola-kastike, kasvikset ja perunasose. |
Puolukkainen juustosuklaakakku |
Nisua lopuksi |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti