lauantai 10. marraskuuta 2012

Kieltä, turpaa ja sydäntä

 
 
ja paljon muuta riistaruokaa hirvestä saatiin nauttia Viinikerho Vinon ensimmäisessä kokoontumisessa Tuliketun takkahuoneessa Sotkamossa. Paikalle sattui yllättäen kaksi unkarilaista nuorta vieraaksi. Myöhemmin illan edetessä alkoivat kerholaiset suunnitella matkaa viinialueille eteläiseen Unkariin. Tämän arveltiin toteutuvan alkukesästä 2013.
 
 
 

Alkuruokana borssikeitto riistapyöryköillä

Unkarilaiset vieraat

Hirven turpaa, kieltä ja sydäntä. Siikaa ja salaatit.


Tabali Reserva Carmenère
Wyndham Estate Bin 555 Shiraz

Chileläinen Tabali sai hieman enemmän pisteitä,
mutta ristiriitaisen vastaanoton.
Kun taas australialainen Shiraz sai kaikilta tasaisesti
hyviä arvioita. 


Sienisalaatti ja marinoidut sienet

Hirven maksaa ja munuaista kastikkeineen.
Possurulla riistatäytteellä, tomaattinen Gorgonzola-kastike,
kasvikset ja perunasose.


Puolukkainen juustosuklaakakku

Nisua lopuksi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti