lauantai 21. helmikuuta 2015

Huikopalaa Himalajalta



Viiniseura Vino kokoontui joulutauon jälkeen Brahenkadun studiolla yhdentoista jäsenen voimin.
Arviointi toteutettiin lähes lyhimmän kaavan mukaan. 
Arvioitsijat saivat päättää, mitä olisivat valmiita viinistä maksamaan.

Tarjolla oli kaksi gewürztraminerista uutettua viiniä, saksalainen Lind 14E ja chileläinen Adobe 10 E, joista jälkimmäisen hinta / laatusuhde todettiin selvästi paremmaksi.

Arvioinnilta säästynyt aika käytettiin tehokkaasti viineistä nauttimiseen ja maailman paranteluun.
Tunnelmallisen tuokion keskeytti tylysti 
Kajaanin ensimmäisestä nepalilaisesta ravintolasta tullut puhelu, jossa tiukan ystävällisesti tiedusteltiin, aiommeko hyödyntää tekemämme pöytävarauksen.

Niinpä kiiruhdimme liukastellen nauttimaan Himalajan herkuista. Rohkeimmat maistelivat nepalilaista Gorkha-olutta. Tiukka napakka tuomio: hyvää.

Olikin jo tosi nälkä, ennenkuin ruoat saapuivat pöytään...vajaat pari tuntia kesti tuo odottelu...



Viininmaistelun valmistelut

Maisteltavat viinit

Nepalilainen Gorkha-olut

Chicken Tikka annos

Ennen kotiinlähtöä päätettiin kokoontua seuraavan kerran maaliskuussa vuosikokouksen merkeissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti