lauantai 2. helmikuuta 2013

Somlói galuskaa ja muita unkarilaisia ruokia

 
viinikerhon pikkujoulussa 2013 [jotka pidettiin siis hyvissä ajoin]. Mehevien ja hilloisten viinien kanssa nautittiin erilaisia liha- ja kalaruokia mm. Budapestin ja Karpaattien kastikkeen kanssa. Vihannesten kanssa oli unkarilaisia dippikastikkeita.
 
Alkuruokana oli tietysti gulyásleves eli gulassikeitto. Otsikossa mainittu jälkiruoka somlói galuska on paikallinen pappilan hätävara. Näyttävät ja maistuvat ruuat loihti aito unkarilainen kokki.
 
Molemmat maisteltavat viinit [Avondale Jonty's Ducks ja Paula] saivat hyvät kokonaisarviot. Erittäin tanniininen Avondale Jonty's Ducks herätti kuitenkin kovasti keskustelua ja sai ristiriitaisen vastaanoton.

Kokoontuminen oli Sotkamossa Hotelli Tuliketussa.
 
 
 
 











 
 
Lopuksi laulettiin joululauluja ja joulupukkina toiminut Mikko jakoi kaikille kilteille joululahjat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti